Gratis Festival 2019

 • Lokal forankring med gratis entré" data-mosaic-order-date="">
  Lokal forankring med gratis entré

  Lokal forankring med gratis entré

  Rosenholm Festival er en selvejende institution som kan fejre 31 års fødselsdag i år. Vi er et godt eksempel på, hvordan borgere og erhvervsdrivende i et lokalområde kan stå sammen om et kulturarrangement med lokal forankring. Festivalen drives udelukkende af frivillige ildsjæle og der knokles tusindvis af timer hvert eneste år. Takket været en helt fantastisk opbakning fra lokale erhvervsdrivende, fonde, foreninger og ca. 300 trofast og dygtige medhjælpere, kan det lade sig gøre at skabe dette storslåede kulturarrangement med gratis entré. Vi har musik fra 2 scener fredag og lørdag til kl. 03.00 og vi ønsker et alsidigt musikprogram med både store navne, upcoming bands/kunstnere, musik i børnehøjde og selvfølgelig kopimusik i højeste klasse.

  Vores formål

  • Vi skal tilbyde alle festivalens gæster, børn og unge, det modne publikum og de ældre, et kulturarrangement med et alsidigt musik og underholdningsprogram.

  • Vi skal holde sikkerheden i højsæde.

  • Vi skal have gratis entré.

  • Festivalen skal finansieres gennem fonde, sponsorstøtte og overskuddet fra salg af øl, spiritus, vand, is og frugt.

  • Overskuddet fra festivalen skal uddeles fra vores støtteudvalg til det lokale musik- og kulturliv i lokalområdet.

 • Medhjælpere er GULD" data-mosaic-order-date="">
  Medhjælpere er GULD

  Medhjælpere er GULD

  Vi har hvert år ca. 300 frivillige hjælpere som hver især bidrager med hjælp før-, under-, og efter festivalen. Hjælpere er GULD for festivalen. De knokler, griner, organisere, pjatter, driller og drikker selvfølgelig også øl til rabatpris.

  Vi vil rigtig gerne have flere hjælpere. Der er mange forskellige opgaver som skal løftes, og det behøver ikke være mange timer I skal bidrage. Kontakt os på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så finder vi en opgave der passer til dig!

 • Vinder af Kulturprisen 2016" data-mosaic-order-date="">
  Vinder af Kulturprisen 2016

  Vinder af Kulturprisen 2016

  Vores festival værdsættes som et attraktivt kulturarrangement i Syddjurs Kommune. Det er vi stolte af, og vores frivillige arbejde blev belønnet ved Syddjurs Award 2016, hvor vi vandt den største pris af alle KULTURPRISEN.

  Prisen går til en person, forening, institution eller anden virksomhed, som er med til at styrke kulturlivet markant i Syddjurs Kommune. Der bliver lagt vægt på initiativ, organisering, nytænkning, frivilligt engagement og/eller vedholdende indsats.

FIND VEJ - ADRESSE SAMT BUSSER OG TOG AARHUS-HORNSLET

RÅDHUSPLADSEN - TINGVEJ 17, 8543 HORNSLET


Klik for stort billede.

Der er gode busforbindelser fra Aarhus til Hornslet med linie 100, der går fra Odder via Aarhus Banegårdsplads og rutebilstation og videre ud af Grenåvej til Hornslet. Her er der et link til busplanerne:

 Linie 100 - Odder - Aarhus - Hornslet.

 Bemærk, at Tingvej afspærres for buskørsel fra Byvej til Birkevej under festivalen.

Alle stoppesteder på Brogårdsvej og på Tingvej, mellem Brogårdsvej og Birkevej lukkes, og der henvises til de faste stoppesteder på Rosenholmvej og på Tingvej, mellem Birkevej og Busstationen.