KICK-OFF

Kære alle festival-hjælpere

Nu er der kun 7 dage til, at festivalmusikken drøner gennem sommernatten i Hornslet by. Vi har forberedt os længe, og glæder os vildt til at se jer alle sammen i flotte 2017 mørkeblå T-shirts.

Det er den 29. festival i rækken og næste år har vi 30 års fødselsdag – VILDT. Alle hjælpere bør være stolte af, at bidrage til frivillig hjælp. For et kultur-arrangement i denne klasse kræver mange timers arbejde fra alle os frivillige. SÅ I ÅR VIL VI GERNE SE, AT I KLAPPER HINANDEN PÅ SKULDREN. Vi ved jo godt, at frivillige hjælpere er nerven i Rosenholm Festival, og derfor kan vi ikke takke jer nok, for at bakke op om bestyrelsens tro på at vi kan gøre det igen og igen. Vi har aldrig tvivlet på jer.

PRAKTISKE OPLYSNINGER:
Hjælperarmbånd og T-shirt bliver udleveret fra den nye HJÆLPER-BANK, hvor i bliver registreret og evt. får opdateret jeres mailadresse.

Hvis I kender nogle som gerne vil være hjælpere, kan I kontakte os på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

I år vil vi etablerer en toiletvogn oppe ved Rådhuset, som kun må benyttes af hjælpere.

Vagtplaner kan ses på vores hjemmeside på dette link: Vagtplaner. Vagtplanerne vil blive lagt op lørdag d. 27. maj.

Hjælperpriser:
Øl 20 kr.
Vand 10 kr.
Breecer 25 kr.

VI SES PÅ PLADSEN – PAS GODT PÅ HINANDEN!

Med venlig hilsen
BestyrelsenKære Festival-hjælpere