Jacob Friis Solo – Cocktailbar

Vi er glade over at kunne præsentere en nyhed til Rosenholm Festival 2024: Sidste år var vores nye cocktail-bar en kæmpe succes. Men vi manglede musik! Det kommer i år.

Jacob Friis kender du måske fra Hell Friis Over Band, hvor han er forsanger. Hell Friis Over Band kommer ikke på Rosenholm i år, men det gør Jacob. 3 gange lørdag eftermiddag og først på aftenen er han således at finde i cocktail-bare midt på pladsen, hvor han – mens vi gør klar til flere dygtige artister på store scene og i Kolonihaven – skaber god stemning og sørger for fællessang.

Jacob synger alle de fede sange fra bla. Thomas Helmig, Ed Sheeran, Kim Larsen, Tobias Rahim og mange flere. Kom og syng med, mens du nyder én af de mange cocktails i cocktailbaren

Jacob Friis Solo – Cocktailbar

Hovedsponsorer

Program fredag

Store telt

TidspunktArtist
19.00
ERANN DD m. BAND

FREDAG D. 31. MAJ KL. 19.00 – 20.15

ERANN DD ER TILBAGE PÅ ROSENHOLM FESTIVAL!

På Rosenholm Festival er vi ikke blege for at invitere bands, der før har givet os store oplevelser. Erann var her sidst i 2013 – nu er han tilbage og får æren af – sammen med sit band – at åbne festivalens store scene fredag den 31. maj kl. 19.

Efter i 90’erne at være teenageidol i Zapp Zapp debuterende Erann som soloartist med det dobbelt platinsælgende album Still Believing i 2000, der solgte mere end 125.000 eksemplarer. I 2001 vandt han en Danish Music Award for “Årets Nye Danske Navn” og var yderligere nomineret i fire kategorier. Samme år sang han duet med Karen Busck på “Hjertet ser” fra Buscks album af samme navn.

I 2003 udsendte Erann albummet That’s the Way for Me og udvælges af Folkegaven 2004 til at skrive sangen “When You Hold Me” i anledning af Kronprins Frederik og Prinsesse Marys bryllup den 14. maj 2004. Sangen gik direkte ind som nummer et på airplay-listen, og ved udgivelsen gik den nummer et på single-hitlisten med et salg på 24.000 eksemplarer i den første uge. I 2006 udkom hans tredje album, Erann, og i 2009 udsendte Erann sit første og eneste dansksprogede album “Byen kalder”.

Erann samlede i 2012 en kavalkade af sine bedste sange på et Greatest Hits album, der indeholder alt det bedste med Zapp Zapp, Drori-Hansen, hans soloalbums og hits som Still Believing, When you are around, Didn’t I tell you that I love you, You Better Believe, When you hold me og Hjertet ser. Og mon ikke også at mange af disse klassikere er med på scenen i Hornslet.

I 2016 udgav ERANN DD sit seneste album “Erann David Drori – Rockin’ My Life”. Med en top tunet stemme, som de færreste kan præstere, og i sit livs bedste form har Erann siden fundet tilbage til sine rå soul-rødder som i tiden med Zapp Zapp og Drori-Hansen.

I 2020 og 21 fejrede hele Danmark Erann DD´s 20 års jubilæum for Still Believing på en kæmpe liveturne og med en flot TV- livekoncert på TV2. Koncerten kan stadig streames på TV2 Play, så du kan komme i stemning til det show, som venter os alle på Store Scene fredag den 31. maj kl. 19.

ERANN DD m. BAND
20.15
DJ Bobby Croshaw

Store telt kl. 20.15 – 21.15

DJ Bobby Croshaw er tilbage på Rosenholm Festivalen. Sidste år fyldte han hullerne ved sceneskift om fredagen. I år bringer han stemning i teltet 3 gange fredag og 5 gange lørdag.

DJ Bobby Croshaw kan den svære kunst at læse sit publikum og finde sætlisten og volumen, der passer til tidspunktet og stemningen i teltet.

Kom og dans med sammen med DJ Bobby

Kom og skab en fest sammen med Hornslet og omegn! Rammerne kan næste ikke blive bedre! Vejret kan vi ikke love, men der er masser af kolde øl og glade mennesker. Vi håber at vi ses til årets allerbedste gratis Festival!

DJ Bobby Croshaw
21.30
BELLAMI

FREDAG D. 31 MAJ KL. 21.30 – 23.00

BELLAMI – det autentiske guld – kommer til Hornslet.

Gammel kærlighed ruster ikke. Men det er bare ikke hele årsagen til, at flere af gutterne fra Kim Larsen & Bellami har gendannet deres legendariske band med spektakulær succes. De har nemlig opnået et fint supermatch med en ny forsanger, Jan ”Lune” Carlsen. Han er en perfekt Larsen-fortolker og er med sin approach til sangskatten gledet ind i Bellami-teamet som en yderst værdifuld medspiller.

Originale Bellami-navne som Fagt, Pold og Ørva borger 100 pct. for, at der sgu ikke er tale om et billigt look-a-like-projekt; tværtimod stiller de ufravigelige krav til, at alt respektfuldt og loyalt lever helt op til sangskriveren og komponisten Larsens intentioner.

Hans Fagt – trommeslager i Bellami siden 1986: ”Det kan være svært at forklare. Men vi der var med, dengang det skete i øvelokaler og studier, fik det injiceret i generne. Vi kunne øve ”ommere” igen og igen, indtil Kim erklærede sig tilfreds med ordene: “Nu spiller det sangen!”. Det udviklede sig til et begreb, som vi altid skulle leve op til. Sådan blev det altid præcist, som han havde tænkt sig, da han skrev sangene. Vi skulle ikke alene have fokus på detaljerne, men i høj grad også have sans for det totale, fænomenale og ægte Larsenske univers – det autentiske guld.”

Guderne har været med de originale Bellami-drenge Hans Fagt og Mikkel Ørva, siden de i 2022 tog initiativ til gendannelsen. At projektet er lykkedes over al forventning, vidner også Facebook om med en alenlang række tilkendegivelser fra begejstret publikum; bandet høster her stor ros og anerkendelse for at have påtaget sig rollen som guides for turen ud af ”Memory Lane” med alle de store hits helt tilbage fra 80´erne – spillet og fortolket i Kim Larsens ånd med Bellamis specielle ”Secret Sauce.”

Flere af Larsens ikoniske albums, bl.a. ”Midt om natten” og ”Forklædt som voksen”, er blandt de bedst sælgende i danmarkshistorien, og derfor består bandets repertoire naturligvis af udvalgte highlights som ”Susan himmelblå”, ”Papirklip”, ”Fru Sauterne”, ”Jutlandia”, ”De smukke unge mennesker”, ”Flyvere i natten”, ”Tarzan Mama Mia”, ”Gør mig lykkelig” plus en række andre helt uundgåelige evergreens.

Og publikums-reaktionerne er altså ikke til at tage fejl af – nogle gange med ligefrem rørende, tårevædet genhørs-glæde.

BANDET:
Hans Fagt med det velkendte groove og tight timing på trommer og kor samt den fremragende Mikkel “Ørva” Håkonsson (keyboard/kor) er fortsat originale Bellami´er, og bandets bassist og korsanger har altid heddet Pold – i dag Jon (søn af virtuose Henning, som i 17 år spillede bas og komponerede sammen med Larsen.) Junior ”nøjes” ikke med at slægte den gamle på, og er en eftertragtet, alsidig studiemusiker med flere solo-projekter på sit cv.

Guitaren varetages af det nordjyske powerhouse, John Olsen, som bare kan alt med en spade.

Endelig er Jan “Lune” Carlsen det oplagte valg af forsanger – ingen kan som han underholde og fortolke sangene med indlevende sans for klang og detaljer, tilsat munter, flabet Larsen-ironi.

Glæd jer til en fantastisk aften i selskab med BELLAMI.

BELLAMI
23.00
DJ Bobby Croshaw

Fredag d. 31. maj kl. 23.00

DJ Bobby Croshaw er tilbage på Rosenholm Festivalen. Sidste år fyldte han hullerne ved sceneskift om fredagen. I år bringer han stemning i teltet 3 gange fredag og 5 gange lørdag.

DJ Bobby Croshaw kan den svære kunst at læse sit publikum og finde sætlisten og volumen, der passer til tidspunktet og stemningen i teltet.

DJ Bobby Croshaw
00.15
Båndsalat

LØRDAG D. 1. JUNI KL. 00.15 – 01.45

Med et utal af spillejobs i bagagen og lige så mange i kalenderen er Båndsalat det oplagte valg til at lukke Store Scene fredag aften. ​

Båndsalat sparker gang i festen med gode vibrationer, en energisk sceneoptræden og et sandt festfyrværkeri af kæmpehits fra de sidste fem årtier. Bandet er eksperter i at skrue et underholdende show sammen og får med stor karisma, medrivende spilleglæde og et flabet glimt i øjet ethvert publikum til at gløde og enhver gæst til at smide hæmningerne og hoppe i danseskoene.

Båndsalat tropper op med to dygtige sangere (M/K) og et særdeles velspillende backingband. Vær med, når Båndsalat for første gang omdanner Rosenholm til ét stort, hoppende og skrålende dansegulv. Båndsalat er et perfekt til match til en god nattefest i Store Telt og en håndfuld iskolde fra baren!

Båndsalat
01.45
DJ Bobby Croshaw

LØRDAG DEN 1. JUNI 2023 KL. 01.45-03.00

DJ Bobby Croshaw er tilbage på Rosenholm Festivalen. Sidste år fyldte han hullerne ved sceneskift om fredagen. I år bringer han stemning i teltet 3 gange fredag og 5 gange lørdag.

DJ Bobby Croshaw kan den svære kunst at læse sit publikum og finde sætlisten og volumen, der passer til tidspunktet og stemningen i teltet.

DJ Bobby Croshaw

Kolonihaven

TidspunktArtist
19.30
3 på tur

FREDAG D: 31. MAJ 2024 KL. 19.30 – 21.45

Vil du med på tur?

Drengene fra “3 på tur” tager dig og dine gæster med en tur Down Memory Lane. De har været forbi Hornslet før, og nu byder vi dem velkommen igen.

På vejen vil I møde de allerstørste kunstnere fra musikkens historie, blandt andet Kim Larsen/Gasolin’, Tobias Rahim, The Beatles, TV-2, Johnny Cash, Creedence Clearwater Revival, Rasmus Seebach, Shu-bi-dua og mange flere.

Turen spices op med forrygende helteguitarsoloer, sjove anekdoter fra drengens forskellige ture rundt i det danske land samt drilske musikalske elementer.

Rutinen er i top, og med en gennemtænkt sætliste er festen i sikre hænder. Opskriften er simpel: “3 på tur” spiller kun kendte hits, der får folk op af stolene. Musikken fremførers med stort overskud og med et charmerende smil på læben, og kærligheden til musikken stråler ud af de 3 kammerater. Det er aldrig kedeligt når drengene tager på tur, og der vil være stor risiko for fællessang og dans på bordene, når 3 PÅ TUR åbner Kolonihavens voksenprogram efter børneunderholdningen.

3 på tur
22.30
Mr. Smoking

FREDAG D. 31. MAJ KL. 22.30 – 00.15

Mr. Smoking leverer et kanon show – med de fedeste vokaler.

Mr. Smoking er en trio der spiller alle Smokie´s største hits gennem tiderne. Trioen består af tre erfarne musikere med over 25 år på bagen.

Energi, spillelyst og sjove anekdoter præger en helt forrygende musikalsk oplevelse med Danmarks bedste Smokie kopiband.

Glæd jer til en hyggelig aften med de største Smokie-hits i Kolonihaven.

Mr. Smoking
00.45
Michael Erbs

LØRDAG D. 1 JUNI KL. 00.45 – 02.30

Med Michael Erbs som sanger og guitarist bliver du garanteret en aften – eller nat – med underholdning og festmusik i topklasse!

Der kan forventes velkendte hits fra kunstnere som: Kim Larsen, Bon Jovi, Shubidua, D:A:D, Rasmus Seebach, Kings of Leon, Thomas Helmig, Danseorkestret og mange mange flere! Michael Erbs sikrer en forrygende stemning med masser af sing-a-long og festglade dansehits.

Michael Erbs kunne i 2014 også skrive Tv-optræden på sit CV da han deltog i TV 2 programmet ”Ekstranummer”, og Erbs har tidligere med stor succes optrådt på Rosenholm Festivalen.

Michael Erbs lever og ånder for god livemusik og er en musiker, der virkelig forstår at levere varen og komme ud over scenekanten.

Michael Erbs

Andre aktiviteter

TidspunktArtist
17.30
Børnedisco

FREDAG D. 31. MAJ KL. 17.30 – 18.45

I 2024 viderefører vi succesen fra ’22 og ’23. Endnu engang inviterer vi alle de små til festival, når vi i Kolonihaven sætter gang i vores børnedisco.

DJ Bobby sørger for at sætte gang i rytmerne, og Heidi og Dominique hjælper jer med alle de fede trin, så vi får alle tiders børnefest. Der vil også være danseshows med dansere fra Spjæt Dansestudio.

Børnedisco

Program lørdag

Store telt

TidspunktArtist
12.30
Anton og Rikke

LØRDAG D. 1. JUNI KL. 12.30 – 13.15

Anton og Rikke synger og fortæller om, hvordan vi passer på vores jord – i børnehøjde.

Med de gode gamle børnesange fra Åh Abe-cd’erne og De Små Synger, der altid vil sprede glæde og derfor er enormt bæredygtige, så har Anton og Rikke også skrevet et par nye sange om vores natur og hvordan vi passer på den.

Anton og Rikke har sjove rekvisitter med på scenen, så de kan visualisere sangene og budskaberne, hvilket går rent ind hos børnene.

Anton og Rikke har deres musikalske rødder og erfaring inden for musikpædagogik og formidling, og børnene bliver således taget med på en rejse af læring, sjov og kæmpe musikalitet.

Glæd dig til at starte lørdagen på Rosenholm Festivalen 2024 med det bedste til børnene.

Anton og Rikke
14.30
DREAM CITY

LØRDAG D. 1. JUNI KL. 14.30 – 15.45

Det er 4 rutinerede gutter og legendariske musikere fra dansk guldalder-rock, der har fundet sammen i en ny kvartet, og som gæster Rosenholm Festivalen 2024. !

Med deres erfaringer fra bl. a. BURNIN RED IVANHOE, GASOLIN, YOUNG FLOWERS OG SKOUSEN OG INGEMANN bliver publikum inviteret på flyveture frem og tilbage ud i den danske rockhistorie med dens særlige poesi og rå drive. Selvom alle 4 er oppe i årene, er de aktive herrer, der godt ved, hvordan man trykker den af på en scene, og hvordan man bringer erfaringer fra 6-7 årtier med i sin perfomance.

Glæd jer til en eftermiddag med 4 musikere, der selv blev stjerner, da det hele begyndte.

DREAM CITY er:
Peter Ingemann – bas og vokal
Tømrer Claus – guitar og vokal
Søren Berlev – trommer
Kim Menzer – multi-instrumentalist og vokal

DREAM CITY
15.45
DJ Bobby Croshaw

LØRDAG D. 1. JUNI KL. 15.45 -16.45

DJ Bobby Croshaw er tilbage på Rosenholm Festivalen. Sidste år fyldte han hullerne ved sceneskift om fredagen. I år bringer han stemning i teltet 3 gange fredag og 5 gange lørdag.

DJ Bobby Croshaw kan den svære kunst at læse sit publikum og finde sætlisten og volumen, der passer til tidspunktet og stemningen i teltet.

DJ Bobby Croshaw
17.00
Carl Emil Petersen 

LØRDAG D. 1. JUNI 2024 KL. 17.00 – 18.15

Da Carl Emil Petersen i 2011 udgav nummeret “København” med bandet Ulige Numre, spredte det sig som en steppebrand i det danske musiklandskab. Uden hjælp fra konkurrencer, pladeselskaber eller andre professionelle aktører, men armeret med en sang så god, at den ikke kunne holdes tilbage, banede Carl Emil Petersen og Ulige Numre vejen for en ny bølge af dansksproget rock. Fællesskabet, løvehjertementaliteten og energien i bandet formede den unge kunstner, men da euforien havde lagt sig, og bandet begyndte at føles som et fast arbejde, skyldte han musikken at fortsætte rejsen på egen hånd.

Selvom det kom som et chok for offentligheden, da det ellers så succesfulde band i 2017 gik i opløsning, står beslutningen om at stoppe på toppen stadig som et af de modigste valg i karrieren. Et valg som Carl Emil Petersen i dag – tre soloplader, flere store singler og et hav af koncerter senere – stadig er utroligt stolt af at have truffet.

Der har altid hersket en dualitet i fortællingen om Carl Emil Petersen: Forsangeren og solisten, tekstforfatteren og rockartisten, storbypoeten der skriver til højskolesangbogen. Numrene udspringer af en konstant søgen efter det øjeblik, hvor melodi og ord går hånd i hånd, og de skal hverken føles svære eller utilgængelige. Tværtimod er det tydeligt at høre, at Carl Emil Petersen selv beundrer de sangskrivere, der formår at få dybde ind i den simple fortælling, så ordenes betydning ikke bestemmes af pennen der skriver, men af øret der lytter. Med en stærk forbindelse til den type almengyldige og universelle følelser, man som menneske kan abonnere på hele livet, har Carl Emil Petersen skrevet sig ind i hjertet af fans på tværs af generationer med tekster om mennesker og samfund, kærlighed og frihed.

Selvom Carl Emil Petersen 12-13 år inde i karrieren kan skrive mange succesfulde udgivelser på cv’et, har han aldrig bevidst jagtet det næste hit, men derimod stræbt efter at være en tidløs stemme, som folk vokser op med. Hans numre skal have et liv på den anden side af radiorotationen, og derfor er det at spille sangene live en lige så vigtig del af værket som at skrive dem. Også her leger Carl Emil Petersen med kontraster.

I den ene ende af live-spektret står troubadouren og entertaineren, der elsker at gæste de små forsamlingshuse og teatersale i landets yderkanter og skabe et intimt rum, hvor teksterne træder frem, og hvor alvoren får modspil af humor og uhøjtidelighed. I den anden ende står rocksangeren og performeren, der får liv af den kraft der opstår, når hjerterne i et sveddryppende publikum banker i takt. Og selvom de to koncertformater står i skarp kontrast til hinanden, lyder Carl Emil Petersens repertoire lige så godt, når teksterne suppleres af simple akkorder på guitaren, som når blæsersektionen buldrer afsted, og guitarsoloen får frit løb. Til Rosenholm medbringer Carl Emil sit 5-mands store band, så her får vi virkeligt kontrasterne at se.

Om man kan synge med på hvert eneste ord eller oplever musikken for første gang, er det Carl Emil Petersens mål at tage publikum hele følelsesregistret igennem og tilbyde et øjeblik, hvor man kan forlade den konkrete verden og mærke sig selv. Koncerten bliver en tour rundt i hele Carl Emils bagkatalog – fra de store hits med Ulige Numre til de nyeste meget personlige numre fra den seneste udgivelse fra efteråret 2023, der hedder Skillelinjen.

Glæd jer til en fantastisk åbning af Rosenholm Festivalen 2024 med Carl Emil Petersen.

Carl Emil Petersen 
18.15
DJ Bobby Croshaw

LØRDAG D. 18.15 – 19.15

DJ Bobby Croshaw er tilbage på Rosenholm Festivalen. Sidste år fyldte han hullerne ved sceneskift om fredagen. I år bringer han stemning i teltet 3 gange fredag og 5 gange lørdag.

DJ Bobby Croshaw kan den svære kunst at læse sit publikum og finde sætlisten og volumen, der passer til tidspunktet og stemningen i teltet.

DJ Bobby Croshaw
19.30
LOVE SHOP

LØRDAG D. 1. JUNI KL. 19.30 – 20.45

De var her i 2016, hvor de gav et brag af en koncert på Store Scene. Nu er de tilbage: 1. juni kl. 19:30 indtager Love Shop med hele den 5-mands store besætning Hornslet og Rosenholm Festival endnu engang.

Love Shop udsendte i oktober 2022 albummet ”Levende Mænd i Døde Forhold” til flere 5-stjernede anmeldelser og høje hitlisteplaceringer. Albummet blev indspillet kun som trio, dog helt uden at miste den vitalitet og energi, Love Shop er kendt for.

I oktober 2023 blev albummet “Blues Europa” – også denne gang til gode anmeldelser – udgivet, og dette album blev i efteråret fulgt af en tour, som fortsættes rundt i Danmark i 2024; en tour som altså nu også kommer omkring Horsnlet.

Love Shop er på denne tour fuldtallige med frontmand Jens Unmack, Mikkel Damgaard (keys), Mika Vandborg (guitar), Nis Tyrrestrup (bas) og Thomas Duus (trommer). Og det er den konstellation, som netop har kastet 5 stjerner af sig i GAFFA for bandets nylige koncert i Viborg – blandt andet med ordene: ”Det er simpelthen forbilledligt, at et orkester kan holde så højt et kvalitetsniveau og samtidig produktivitet efter så mange år.” Det var for øvrigt også samme konstellation, som besøgte os i 2016.

Om forårsturnéen udtaler Jens Unmack: “Det har været et godt efterår for Love Shop. Dels har vi udsendt et album, som vores tilhængere har taget fantastisk imod, dels har koncerterne over landet haft en saft, kraft og frigjort entusiasme omkring sig, som vi alle sådan har savnet”.

Rygtet siger, at bandet også har savnet Rosenholm Festivalen, og vi har savnet dem. For Mika Vandborg på guitar bliver det dog et hurtigt gensyn med Rosenholm Festival: I 2023 gæstede han festivalen hele to gange – fredag sammen med Electric Guitars og Sanne Salemonsen og lørdag med sit eget akustiske set i Kolonihaven.

Glæd jer til en aften i selskab med det legendariske Love Shop.

LOVE SHOP
20.45
DJ Bobby Croshaw

LØRDAG D. 1. JUNI KL. 20.45 – 21.45

DJ Bobby Croshaw er tilbage på Rosenholm Festivalen. Sidste år fyldte han hullerne ved sceneskift om fredagen. I år bringer han stemning i teltet 3 gange fredag og 5 gange lørdag.

DJ Bobby Croshaw kan den svære kunst at læse sit publikum og finde sætlisten og volumen, der passer til tidspunktet og stemningen i teltet.

DJ Bobby Croshaw
22.00
Nabiha

LØRDAG D. 1. JUNI KL. 22.00 – 23.15

Rosenholm Festival har en lang tradition med at bringe kunstnere fra internationale scener til vores scene i Store Telt. Ida Nielsen har været her, sidste år var Aura forbi, og i år kommer Nabiha forbi Hornslet.

Nabiha har siden sit gennembrud i 2010 med det livsbekræftende og anmelderroste album Cracks opnået meget på sin musikalske rejse.

Den internationale version af debutalbummet (More Cracks) fra 2011 inkluderede hitsinglen “Trouble”, der var i fast rotation på 25 danske radiostationer, og selvfølgelig “Never Played the Bass”, som var en af de mest spillede sange på dansk radio.

I 2013 udgav Nabiha albummet Mind the Gap, hvor både titelnummeret og singlen “Ask Yourself” gik guld og platin. Det lykkedes også Nabiha at bryde lydmuren til udlandet, hvor hun har haft fem #1 singler på UKs Urban Chart, og hitsinglen “Animals” strøg ind som #1 på US Billboard Dance Charten.

Nabiha har ligeledes modtaget European Border Breakers Award og optrådt på prestigefyldte amerikanske festivaler som Austin City Limits, South By Southwest og San Francisco Pride, samt spillet shows over det meste af Europa.

Og nu er turen altså kommet til Hornslet og Rosenholm Festivalen 2024. Nabiha må du ikke gå glip af, når hun sammen med sit band træder op på Store Scene lørdag den 1. juni kl. 17:00.

Nabiha
23.15
DJ Bobby Croshaw1

LØRDAG D. 1. JUNI 2024 KL. 23.15 – 00.15

DJ Bobby Croshaw er tilbage på Rosenholm Festivalen. Sidste år fyldte han hullerne ved sceneskift om fredagen. I år bringer han stemning i teltet 3 gange fredag og 5 gange lørdag.

DJ Bobby Croshaw kan den svære kunst at læse sit publikum og finde sætlisten og volumen, der passer til tidspunktet og stemningen i teltet.

DJ Bobby Croshaw1
00.30
Hvide Løgne

SØNDAG D. 2. JUNI 2024 KL. 00.30 – 02.00

Elsker du:

Halberg/Larsen – Tøsedrengene – Dodo and the Dodos – Ray Dee Ohh – Anne Linnet – Lis Sørensen – Rocazino – Sanne – News – One Two – Danser med Drenge – Danseorkestret – Dieters Lieder

Så elsker du også: HVIDE LØGNE

Hvide Løgne spiller de største danske hits fra 80’erne og 90’erne og har øvet sig de sidste 7 år ved mere end 300 koncerter for over 100.000 mennesker. Hvide Løgne insisterer på at holde en fest og garanterer en fest og sparker i den grad liv i de gamle hits med energi og attitude.

Hvide Løgne har været på Rosenholm Festivalen med succes før. Nu kommer de igen. Glæd jer!

Hvide Løgne
01.45
DJ Bobby Croshaw2

SØNDAG D. 2. JUNI KL. 01.45 – 03.00

DJ Bobby Croshaw er tilbage på Rosenholm Festivalen. Sidste år fyldte han hullerne ved sceneskift om fredagen. I år bringer han stemning i teltet 3 gange fredag og 5 gange lørdag.

DJ Bobby Croshaw kan den svære kunst at læse sit publikum og finde sætlisten og volumen, der passer til tidspunktet og stemningen i teltet

DJ Bobby Croshaw2

Kolonihaven

TidspunktArtist
14.00
Kulturskolen Syddjurs

LØRDAG D. 1. JUNI KL. 14.00 – 16.00

I 2024 genopliver Rosenholm Festival en tradition: vi åbner vores mindste scene for egnens talentfulde musikere og inviterer derfor Kulturskolen Syddjurs, KULS, i Kolonihaven.

KULS kommer med en flok talentfulde elever, der glæder sig til at trykke den max af på Kolonihavens scene.

Shanghai Akademiet, der består af 28 sangere, dansere og musikere, vil til festivalen være i topform efter deres medvirken på en stor kulturfestival i Sisimiut i Grønland i påsken.

Blæs og Rock, kulturskolens ensemble med speciale i store blæserarrangementer og en rytmegruppe, der rummer ikke mindre end to trommeslagere, vil efterfølgende sprede musikalsk glæde på festivalpladsen.

Udover disse 2 store ensembler vil også et par af kulturskolens dygtige mindre bands medvirke i det 2 timers program fra 14.00 til 16.00.

Glæd jer til at se morgendagens stjerner i Kolonihaven.

Kulturskolen Syddjurs
17.00
Bodega Beretninger

FREDAG D: 1. JUNI KL. 17.00 – 19.30

Bodega Beretninger leverer værtshusfortællinger med højt humør og våde ganer. Beretninger om øl, kvinder, kapitalismen og liv og glade dage bliver blæst ud, så de tilstedeværende ikke kan undgå at skråle med. Kunstnere som Kim Larsen, John Mogensen, De Gyldne Løver og Cæsar m.fl bliver taget under kærlig behandling.

Stemningen er lummer og glad, grov og kærlig, når Bodega Beretninger knapper op og fylder folk med sjofelheder, drukviser, glade festsange og røverhistorier fra rendestenen og landevejen.

Er du sart og mest til finkultur, så giv lige Kolonihaven en pause, når Bodega Beretninger går på scenen lørdag kl. 17:00. Det her sjov er nemlig ikke for sarte sjæle.

Bodega Beretninger
20.45
HP Lange Big Gumbo

LØRDAG D. 1. JUNI KL. 20.45 – 22.15

HP Lange har været på blues/folk scenen i mere end 30 år. Han har modtaget de priser, der er på den danske blues scene, og hans udgivelser har været nomineret til et væld af DMA’er – tre gange har han taget prisen.

”I feel fine” fra 2019 har netop modtaget en DMA og HP Lange Big Gumbo var desuden nomineret til Blues live prisen. Gumbo er en fantastisk gryderet fra de amerikanske sydstater, hvor man udover nogle faste ingredienser tilføjer det, man har lyst til og det, man synes passer. Det er netop sådan musikken er i Big Gumbo – umiskendeligt blues, men tilsat cajun og mountain music, fiddle og banjo i tilpasse mængder.

Glæd jer til HP Lange Big Gumbo lørdag aften i Kolonihaven.

HP Lange Big Gumbo
23.30
THE REMINDERS

LØRDAG D. 1. JUNI KL. 23.30 – 02.00

I Kolonihaven leverer vi blandt andet musik, fra dengang rock hed pigtråd. Vi præsenterer THE REMINDERS – 60’er musik med originalt udtryk!

Da der i midten af 90’erne blev afholdt Danmarkmesterskaber i 60’er rock i KB hallen, vandt The Reminders en flot 2. plads ud af de ca. 70 deltagende orkestre.

Da Jørgen de Mulius hørte The Reminders sagde han bla.: ”The Reminders har den absolut mest originale 60’er lyd. Når jeg hører lyden af de gamle guitarer vækker det mindelser….Den autentiske lyd går til The Reminders..”

De gamle guitarer og forstærkere støves af, de spidse sko pudses, de ens Carnaby-street habitter tages på og THE REMINDERS går på scenen. Fra første sekund toner en rå, livsglad stemning, fra dengang The Beatles, The Hollies, The Byrds, Mammas and Pappas, The Searchers, Manfred Mann osv. lyste klart i 60’er natten.

Bandet levererer virkelig en sound, der er noget nær det tætteste, man i dag kommer på den lyd, orkestrene havde dengang. Det oser simpelthen af 60’er nostalgi, når THE REMINDERS ruller sig ud. Man føler sig hensat til tiden, hvor ungdommen sagde deres forældre imod og viste, at de kunne selv.

En aften med THE REMINDERS er en levende og autentisk påmindelse om de bands, der kom til at præge en hel generations livsstil. Glæd jer til en sen aften i selskab med THE REMINDERS i Kolonihaven.

Reminders er:
Christian Grishauge – trommer og vokal
Uffe L. Kristensen – guitar og vokal
Jan B. Larsen – bas og vokal
Palle R. Nielsen – elpiano, percussion og vokal

THE REMINDERS

Andre aktiviteter

TidspunktArtist
13.00
Jacob Friis Solo – Cocktailbar

LØRDAG D. 1 JUNI KL. 13.00 – 16.00

Vi er glade over at kunne præsentere en nyhed til Rosenholm Festival 2024: Sidste år var vores nye cocktail-bar en kæmpe succes. Men vi manglede musik! Det kommer i år.

Jacob Friis kender du måske fra Hell Friis Over Band, hvor han er forsanger. Hell Friis Over Band kommer ikke på Rosenholm i år, men det gør Jacob. 3 gange lørdag eftermiddag og først på aftenen er han således at finde i cocktail-bare midt på pladsen, hvor han – mens vi gør klar til flere dygtige artister på store scene og i Kolonihaven – skaber god stemning og sørger for fællessang.

Jacob synger alle de fede sange fra bla. Thomas Helmig, Ed Sheeran, Kim Larsen, Tobias Rahim og mange flere. Kom og syng med, mens du nyder én af de mange cocktails i cocktailbaren

Jacob Friis Solo – Cocktailbar
Rosenholm Festival siden 1988

Designet & udviklet af ThomasKristensen.comdform.dk / SEODorte