Arbejdsområder, hvor du indgår som crew i teams

KONFERENCIERS
Festivalens konferencier skal introducere alle kunstnere på scenen.

BACKSTAGE
Backstage holdet står for at opbygge og nedtage backstage området. De byder alle kunstnere velkommen, når de ankommer til festivalpladsen og viser dem rundt på backstageområdet. Kunstnerne bliver tilbudt mad og drikke og en stagevogn. Stagevognene skal klargøres til næste band ankommer og kunstnernes gear skal slæbes ud af lastbiler og loades på scenen.

Backstage hjælpere sørger også for at bandet kommer på scenen ifølge programmet.

EL & TEKNIK
Teknikholdet er en ret selvstyrende gruppe, som sørger for strøm til hele festivalområdet. De trækker kabler, installere EL og sørger for at tingene spiller. Her er der brug for hjælpere der er praktisk tænkende og hænderne vender ”rigtigt”, gerne med elektriker uddannelse.

BARER
Barholdet er festivalens største salgsaktiv, og samtidig det største hold da der jo skal skænkes mange fadøl over baren. Vi har 3 barområder og de fungere som selvstændige teams. Vi har brug for kvikke bartendere som elsker at det går lidt stærkt, når musikken spiller. Du skal min. være 18 år.

FORSYNING
Forsynerholdet er den del af Barholdet, som bringer drikkevarer og andet ud til barerne fra kølevognen.

PYNTEHOLDET
Har du lyst til at arrangere blomster til bordpynt i teltene, backstageområdet og til scenen er det fredag eftermiddag vi har brug for din hjælp.

KOLONIHAVEN
Et telt som oser af hygge med specialøl, solæg, sofaer og masser af live musik. Opstilling af Kolonihaven kræver hjælpere der har lyst til at skabe stemning og hygge. Teltet er sat op og det skal fyldes med møbler, hyggeligt lys og blomste. Udendørs laver vi selv vores pallemøbler, som er sjovt at fabrikere. Her er brug for hjælpere, torsdag, fredag og søndag.

OP- & NED
Et stort hjælperhold, der bruger tid før- og efter festivalen (torsdag, fredag og søndag, mandag) og enkelte vedligeholdelse vagter lørdag og søndag. Der er mulighed for at tage vagter af varieret længde.
Her har vi brug for nogle hjælpere, som kan lide at bruge sin muskelkraft. De har det sjovt og synes det er fantastisk at få pladsen bygget op og taget ned igen. Her får man meget frit løb på de enkelte opgaver.
Sammenholdet styrkes med fælles spisning ved op og nedtagningen.

PLADSHOLDET
Pladsholdet er for hele familien, da det er her mange børn for første gang er hjælpere til festivalen.
Nogle medhjælpere holder pladsen ren for skrald, nogle holder de nærmeste veje og området udenom pladsen ren.
Man bliver fordelt på tre hold:

  • Oprydning af krus og affald på festivalpladsen.
  • Oprydning af krus og affald i byens gader.
  • Opfyldning af toiletpapir, sæbe og tømme skraldespande på toiletvognene.

Ansvarlig: Kim Ellemann Jøker

SIKKERHED/VAGTER
Medhjælpere til opsyn (kl. 17-21) ved indgang / udgang i perioden op til vagtselskabet kommer kl. 21.00
Medhjælpere Vagter ved back stage, hjælper kunstnere med at komme ind på området.

KASSEN
Kasseholdet styrer festivalens informations center/skurvogn med hård hånd. Det er her, der hæves på dankort, tabte ting afleveres, indleverede ting afhentes og der spørges om alt mellem himmel og jord.

PR OG KOMMUNIKATION
Har du lyst til at være med til arbejdet omkring hele festivalens PR og marketing, er det dig vi har brug for. Vi forfatter pressemeddelelser, annoncer for festivalen, logo, flyers, plakater, hjælpertrøjer, opsætning til LED-storskærm, opdaterer hjemmeside samt driver vores Facebook side m.m.

SPONSORER
Hvert år søger vi over 200.000 kr. i sponsorstøtte fra fonde, de forretningsdrivende, erhvervslivet og foreninger. Det er et spændende arbejde og vi har altid brug for ekstra hænder til at få ”kradset” penge ind.

FRUGTBODEN
Frugtboden er for flittige, unge drenge og piger, der sørger for at sælge frugt, slush ice og popkorn til festivalens mange gæster. Vagter kun om dagen.

RUNDSTYKKER - HOLD
Her smøres ca. 200 rundstykker lørdag morgen, og serves kaffe kl. 10.00.
Så er du klar til en morgentjans har vi brug for dig.

Tilmeld dig på formularen – vi glæder os til at have dig på holdet!