Gratis Festival

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Kort intro til Rosenholm Festival" data-mosaic-order-date="">
  Kort intro til Rosenholm Festival

  Kort intro til Rosenholm Festival

  Roseholm Festival er en selvejende institution som har eksisteret i 28 år og er efterhånden blevet et af de største kulturarrangementer i Syddjurs kommune, hvor vi har gratis entré og musik fra tre scener i tre dage.

  Vores formål

  • Vi skal tilbyde alle festivalens gæster, børn og unge, det modne publikum og de ældre, et kulturarrangement med et alsidigt musik og underholdningsprogram.

  • Vi skal holde sikkerheden i højsæde.

  • Vi skal have gratis entré.

  • Festivalen skal finansieres gennem fonde, sponsorstøtte og overskuddet fra salg af øl, spiritus, vand, is og frugt.

  • Overskuddet fra festivalen skal uddeles fra vores støtteudvalg til det lokale musik- og kulturliv i lokalområdet.

 • Gratis festival i tre dage" data-mosaic-order-date="">
  Gratis festival i tre dage

  Gratis festival i tre dage

  Takket været en helt fantastisk opbakning fra lokale erhvervsdrivende, fonde, foreninger og ca. 200 trofast og dygtige medhjælpere, kan det lade sig gøre at skabe et storslået kulturarrangement på benene.

  Vi har et trofast og talstærkt publikum som hvert år får nogle en festlige, farverig og førnøjelige dage på Rosenholm Festival.

  Gratis entré og musik fra tre scener i tre dage. Alt sammen koordineret og tilrettelagt til mindste detalje. Vi har musik og teater for de mindste, DJs for de unge, rock og pop for alle og selvfølgelig hygge og syng med for de ældre. Børnevenligt område, og som altid god ro og orden på pladsen.

  Alle er velkomne, det eneste man skal huske, er at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer og mad - det skal købes på pladsen - men til gengæld kvitterer vi med gratis musik i en hel weekend.

  Overskuddet fra festivalen uddeles til lokale musikalske og kulturelle aktiviteter.

  I 2016 fik vi overrakt Kulturprisen i Syddjurs Kommune og en check på 8000 kr.. En pris som bliver uddelt til

 • Vinder af Kulturprisen 2016" data-mosaic-order-date="">
  Vinder af Kulturprisen 2016

  Vinder af Kulturprisen 2016

  Vores festival værdsættes som et attraktivt kulturarrangement i Syddjurs Kommune. Det er vi stolte af, og vores frivillige arbejde blev belønnet ved Syddjurs Award 2016, hvor vi vandt den største pris af alle KULTURPRISEN.

  Prisen går til en person, forening, institution eller anden virksomhed, som er med til at styrke kulturlivet markant i Syddjurs Kommune. Der bliver lagt vægt på initiativ, organisering, nytænkning, frivilligt engagement og/eller vedholdende indsats.

FIND VEJ - ADRESSE SAMT BUSSER OG TOG AARHUS-HORNSLET

RÅDHUSPLADSEN - TINGVEJ 17, 8543 HORNSLET


Klik for stort billede.

Der er gode busforbindelser fra Aarhus til Hornslet med linie 100, der går fra Odder via Aarhus Banegårdsplads og rutebilstation og videre ud af Grenåvej til Hornslet. Her er der et link til busplanerne:

 Linie 100 - Odder - Aarhus - Hornslet.

 Bemærk, at Tingvej afspærres for buskørsel fra Byvej til Birkevej under festivalen.

Alle stoppesteder på Brogårdsvej og på Tingvej, mellem Brogårdsvej og Birkevej lukkes, og der henvises til de faste stoppesteder på Rosenholmvej og på Tingvej, mellem Birkevej og Busstationen.