Nyheder

indkalder til ordinær

GENERALFORSAMLING 

mandag den 30. oktober 2017 kl. 19.00

på Hornslet Skole, matematiklokalerne
(via hovedindgang, og herefter til højre på gangen.)
Dagsorden i henhold til vedtægterne.
Forslag skal fremsendes på mail til:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
og skal være bestyrelsen i hænde senest 3 dage før
generalforsamlingen.

Bestyrelsen

KICK-OFF

Kære alle festival-hjælpere

Nu er der kun 7 dage til, at festivalmusikken drøner gennem sommernatten i Hornslet by. Vi har forberedt os længe, og glæder os vildt til at se jer alle sammen i flotte 2017 mørkeblå T-shirts.

Det er den 29. festival i rækken og næste år har vi 30 års fødselsdag – VILDT. Alle hjælpere bør være stolte af, at bidrage til frivillig hjælp. For et kultur-arrangement i denne klasse kræver mange timers arbejde fra alle os frivillige. SÅ I ÅR VIL VI GERNE SE, AT I KLAPPER HINANDEN PÅ SKULDREN. Vi ved jo godt, at frivillige hjælpere er nerven i Rosenholm Festival, og derfor kan vi ikke takke jer nok, for at bakke op om bestyrelsens tro på at vi kan gøre det igen og igen. Vi har aldrig tvivlet på jer.

PRAKTISKE OPLYSNINGER:
Hjælperarmbånd og T-shirt bliver udleveret fra den nye HJÆLPER-BANK, hvor i bliver registreret og evt. får opdateret jeres mailadresse.

Hvis I kender nogle som gerne vil være hjælpere, kan I kontakte os på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

I år vil vi etablerer en toiletvogn oppe ved Rådhuset, som kun må benyttes af hjælpere.

Vagtplaner kan ses på vores hjemmeside på dette link: Vagtplaner. Vagtplanerne vil blive lagt op lørdag d. 27. maj.

Hjælperpriser:
Øl 20 kr.
Vand 10 kr.
Breecer 25 kr.

VI SES PÅ PLADSEN – PAS GODT PÅ HINANDEN!

Med venlig hilsen
BestyrelsenKære Festival-hjælpere

Hjælpere søges

Der er forår i luften og det er traditionen tro det tidspunkt, hvor vi begynder at danne os et overblik over hjælperbemandingen på Rosenholm Festival.

Vi har rigtig mange friske og dejlige hjælpere, men kan godt bruge flere – så er du frisk har du nu mulighed for at blive indrulleret i fællesskabet af frivillige hjælpere.

Vi søger specielt hjælpere til at sætte pladsen op og ned og sørge for at den forbliver lækker og indbydende over alle 3 dage. Med lidt held er der måske også en ledig bartjans eller en anden spændende opgave du kunne have lyst til …
Endelig søger vi juniorhjælpere til frugt og isboderne.

Du kan tilmelde dig som hjælper her via hjemmesiden under menuen ”Bliv hjælper” med angivelse af hvad du kunne tænke dig at lave, og vi vil så kontakte dig, hvis der er en ledig plads indenfor dit område.

Håber at høre fra rigtig mange!

Bestyrelsen

Vi er nomineret til Syddjurs Award – Kulturprisen

Rosenholm Festival er blevet indstillet og nomineret til Syddjurs Award, Kulturprisen 2016. Det er vi stolte og glade for, og tak til jer som har indstillet os.

Vi er 3 som er nomineret til kulturprisen og de andre er Kulturministeriets frivillige og Rampen.

Rosenholm Festival er klar i Rønde Idrætscenter den 15. marts, hvor der er tilmeldt over 500 mennesker til et brag af en kulturaften. Vi glæder os og håber vi vinder!

Bestyrelsen, Rosenholm Festival