Store Telt

 • Fredag 19.00
 • Fredag 21.30
 • Fredag 23.45
 • Lørdag 12.00
 • Lørdag 14.00
 • Lørdag 16.30
 • Lørdag 18.45
 • Lørdag 21.15
 • Lørdag 23.45
 • Søndag 12.15
 • Søndag 14.45

sko torp

Sko/Torp

Sko/Torp udkom med nyt album den 30. september 2016, og ’After Hours’, deres første album siden ’Heartland’ fra 2010.

Trods albumpausen er ’After Hours’ ifølge Søren Sko, ene halvdel af den danske duo, ikke et comeback. For Sko/Torp har aldrig været væk. Med godt 80 koncerter Danmark rundt på årlig basis er duoen et af landets absolut mest utrættelige, og elskede, livebands, hvor sangene fra Sko/Torps bundsolide bagkatalog – der har strukket sig over adskillige årtier, siden de i 1990’erne cementerede deres status som et af landets mest velansete orkestre – har fået nyt liv i intime, akustiske rammer.

»Når man har været på landevejen siden 2005, kommer man på et tidspunkt til et punkt, hvor man har brug for noget ny brænde på bålet. Vi er skabende kunstnere og laver løbende nye malerier – men de skal også udstilles, så folk kan opleve og mærke dem.

De nye sange, vi har valgt, hænger smukt sammen med vores tidligere meritter«, forklarer Søren. Derfor har det været følelsen fra de akustiske koncerter, som har været helt central for Sko/Torp at genskabe på albummet. For duoen handler det om at holde musikken varm, akustisk og ærlig med fokus på de vedkommende tekster. ’After Hours’ er lyden af de sene aftentimer – de stunder, hvor man for alvor reflekterer – hvor Palle Torps eminente guitarspil og Søren Skos sjælfulde vokal maler emotionelle billeder over albummets 10 numre.

Sangene favner både det vemodige og det positive. Den nye livefavorit ’Dreamer’ er skrevet til Sørens yngste søn, »en hyldest til en rigtig drømmer«, som han beskriver den, mens den rørende ’Going Home’ behandler tabet af Sørens forældre over en smuk og bittersød guitarmelodi.

the consolation

The Consolation

The Consolation er Danmarks nye og fremadstormende americana-bannerførere. Den københavnske kvintet er kendt fra blandt andet P4 og P5 med deres smittende og melodiøse blanding af country og amerikansk "heartland rock", som det fx høres i sange som "Portland Girl", "Manitoba" og senest "The Heart Of It All". 
 
Inspirationskilderne spænder fra Johnny Cash og Waylon Jennings, over Neil Young, The Band og Bob Dylan, til The Eagles, Bruce Springsteen og Tom Petty & The Heartbreakers. Men når det er sagt, så må det understreges at The Consolation sin helt egen friske sound, som er fuldstændig unik på den danske scene. Det er en smeltedigel af amerikanermusik af bedste skuffe, tilført et nordisk islæt. 
 
Det stærkt spillende band består af Thomas Støtt på elguitar, Uffe Nørtoft på pedalsteel, lapsteel og dobro, Jacob Svensson på bas, Sven Busck på trommer, og så sangskriver og guitarist Nis Gaarde, hvis varme og kraftfulde barytonvokal står centralt i udtrykket. The Consolation udsender nyt album i 2017 med deres hidtil stærkeste materiale, hvis man skal spørge bandet selv.

absolute90 web

Absolute 90s

Absolute 90s leverer ganske enkelt de største partyhits fra 90'erne.

Bandet består af 4 yderst erfarne musikere, som kommer helt ud over scenekanten med 90'er-scenens allerstørste hits.

Pop-, Dance-, og RnB-klassikere serveres i et show fyldt med energi, spilleglæde og en autentisk lyd præcis som den var i 90'erne. På playlisten er bl.a kunstnere som , Britney Spears, Spice Girls, Ace of Base, Whitney Houston, Londonbeat, Madonna, Dr. Alban og Mr. President. Sæt California Coolerne på køl og glæd jer! Absolute90’s garanterer en legendarisk fest.

Absolute 90s består af:
Katrine Daugaard - Sang
Kasper Lauersen - Bas
Jesper Bo Rasmussen - Keyboards
Morten Lyngsøe - Trommer

mekpek

Mek Pek, Søn & Onkel Tot

Rosenholm Festival er også for børnene. Det er en tradition, at lørdag middag er forbeholdt de yngste, og således bliver det også i 2017. Opgaven er lagt i hænderne på Mek Pek, der tager såvel sin søn som Onkel Tot med scenen.
Børnene elsker alle de populære sange fra Åh Abe, og når Mek Pek går på scenen sammen med Søn og Onkel Tot, blir' alle sangene fyret af med højt humør. Mek Pek er utrolig charmerende og kommer helt ud over scenekanten. Han synger, spiller gulvbas & trompet og sørger for, at stemningen er helt i top fra start til slut.
Her er et musikalsk børneshow, hvor Mek har taget sin søn, Anton, med på trommer og guitar, samt Onkel Tot (Mads Fogt fra Habbasutterne) på guitar og kor. Alle børn kan glæde sig til et musikalsk og humoristisk show, som er bygget op over sangene fra Åh Abe-pladerne og Mek Peks egne cd’er. Det hele krydres med “løgn-historier” fra Mek Pek’s egen barndom og sjove anekdoter.

 

halberg2

Poul Halberg & Friends

De allerstørste hits fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg vender nu tilbage til livescenerne.

I Poul Halbergs univers har den gode melodi altid været en rød tråd og netop nu - i 30-året for udsendelsen af hans ultimative 80’er klassiker ”Magi i luften” - drager han ud med en perlerække af sine bedste sange - bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og egne solo albums – tænk bare på hits som ” Efterår”, ”Spiller et Spil”, ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ” Elskes af dig”, ”Mandagsstævnemøde” og ”Brændende læber”.

Poul Halberg & Friends består af Heidi Degn (vokal), Jette Schandorf (bas) Jan Sivertsen (trommer), Jørgen Kaufmann (keyboards) samt ikke mindst Poul Halberg (guitar & vokal).

pernille

Pernille Rosendahl m. Band

I april 2016 udgav Pernille Rosendahl sit længeventede soloalbum "Dark Bird", og efter fem plader med Swan Lee og The Storm er den på mange måder et udtryk for en vilje til at tage sangen i egen hånd, og give sig den tid det tager at skabe den rette stemning. Pernille Rosendahl har søgt veje, hvor udfordringerne og forandringerne ligger som en vigtig del af processen - og gør det til stadighed.

"At skabe musik er ikke bare et hurtigt fix, det tager tid at fremelske det bedste i et nummer. Musik skal kunne noget, det skal ind og røre ved en nerve. Derfor har jeg gjort op med den konventionelle koncertform, og går efter at være i øjenhøjde med publikum, tage dem i hånden og overraske dem", fortæller Pernille Rosendahl. Derfor vil hun bryde numrene op, nye som gamle, fx enkelte fra Swan Lee og The Storm-tiden, som vil få et helt nyt udtryk. Der vil blive tid og plads til at gå ind og arbejde med stemningen i hvert nummer, så alt bliver varieret. Der søges ind til musikkens kerne, hvor lytteren bogstavelig talt tages med ind i selve processen.

Og vi glæder os som vanvittige!

ole frimer

Ole Frimer Band

Den århusianske sanger og guitarist Ole Frimer, med en fortid i legendariske Blue Junction og et tæt samarbejde med Peter Thorup, har i selskab med en håndfuld top-klasse musikere dannet et nyt Ole Frimer Band. Ole Frimer Band har med stor succes lanceret en ny progressiv stil med rødder i blues og elementer fra rock, jazz og fusion. Dansksprogede tekster vinder mere og mere indpas i koncert repertoiret, men der gives stadig god plads til bluestraditionerne. Orkesteret er i dag en af de mest efterspurgte bands i Danmark, når det gælder det blå univers, med koncerter på Skanderborgfestivalen, Malmø Festivalen, Roskilde Jazz Festival, Nibefestivalen, Copenhagen Blues Festival og mange mange flere.

Anmelderne skrev bl.a.
”Ole Frimer Band har med tilføjelsen af Hammond fænomenet Palle Hjorth udviklet sig til et formidabelt live-band, der som ganske få europæiske blues-bands kan improvisere og spille op til hinanden”. – Jan Aaskov, Bluesnews.

”Frimer er en stor og dygtig tekniker, og sammenstødet mellem hans kontrollerede ståltone og Hjorts varme orgelhyl løfter gang på gang den musikalske oplevelse. Fed bluesfeeling!”
– Bent Stenbakken, Nordjyske Stiftstidende.

nikolaj2

Nikolaj & Piloterne

Efter en pause drager Nikolaj & Piloterne på turné med præcis de dyder, orkestret har været garant for gennem flere årtier: Slidstærk, rootsy og medrivende rock med åbenhjertige danske tekster og smittende live-energi.

Ny sang, ny energi, nye koncerter. Der blæser på alle måder friske vinde omkring Nikolaj & Piloterne. Frontmand Nikolaj Christensen satte ellers musikken på pause efter albummet ’Valby Town’ i 2010. Han ville prøve et andet liv, men musikken blev ved med at rumstere i baghovedet. Sidste sommer optrådte han i privat regi ved et bryllup, og derefter var han ikke i tvivl om, hvad der
er hans egentlige kald: ”Brudeparret skulle danse brudevals til et af mine numre, og bagefter gik jeg ud på gaden i sommernatten og tænkte: ’Wow, jeg mangler jo det hér,’” fortæller Nikolaj Christensen.

Derfor kommer 2017 til at byde på en lang række koncerter landet over – på såvel spillesteder som festivaler. Og denne tour rundt i landet kommer således også omkring Hornslet. Med sig rundt har Nikolaj Christensen piloterne og et ’greatest hits-sæt’ bestående af de største sange fra det omfangsrige katalog – såsom ’Ridder af kærligheden’ og ’Kommer nok hjem’ og ’Du kan svæve rundt’.
Med på sætlisten finder man også det nye nummer, ’Pis og papir’, som i sig selv viser, hvordan eventyreren og historiefortælleren, Nikolaj Christensen, er tilbage for fuld kraft.

Rødderne til Nikolaj & Piloterne rækker helt tilbage til Nikolaj Christensens hippiebarndomshjem, som var proppet med musik. Som femårig begyndte han at underholde med sin guitar, og fra sit 15. år skrev han sine egne sange. Sangene lagde sig i den amerikanske tradition for at krydse rock og blues; med navne som Bruce Springsteen og Steve Earle som forbilleder. Nikolaj Christensen fandt hurtigt sin egen melankolske signatur via sin rustne stemme og sine selvbiografiske danske tekster om den gådefulde relation mellem mand og kvinde.

hell friis

Hell Friis Over Band

Efter at have sprængt rammerne i Madsens lille telt i 2013, blev Hell Friis Over Band i 2014 flyttet til Store Scene, hvor teltdugen også nær lettede. Nu er bandet efter nogle års pause tilbage på Store Scene, hvor de skal forsøge at holde dampen oppe i teltet efter Nikolaj – og også gerne mere til.

Hell Friis Over Band’s varemærke er ren snak: Et rendyrket, veletableret og rutineret, men alligevel ungdommeligt og moderne kopiband, der elsker musikalitet, fyldte dansegulve, ørehængere og glade feststemte gæster. Her bliver der ikke brugt kræfter på fine koncepter, løjerlige spillopper på scenen, mærkelige parykker og andet gejl, men derimod prioriteres samspillet med publikum omkring kendte omkvæd, fede soli, spilleglæde og kærligheden til den danske og internationale musikskat.

Hell Friis Over Band har næsten 100 koncerter bag sig, men spiller kun 15-18 udvalgte koncerter om året, så derfor kan publikum altid forvente fire 100 % oplagte musikere på scenen, som elsker at give sig helt hen til musikken med sveden dryppende fra næsetippen. Bandet sætter en stor ære i at ramme den helt rigtige sound og stemning med fast bund og sprød vokal og stræber altid efter at blive en 100 % integreret del af festen.

Hell Friis Over Band’s repertoire spænder vidt og bredt. Bandet sætter en ære i at følge med strømmen og fange de fede helt nye hits og gøre dem til deres egne. Omvendt har bandet også stor respekt for den internationale og nationale sangskat fra de sidste fem årtier, så en Hell Friis Over Band-koncert varierer enormt i stil, intensitet og dynamik, og det er ikke usædvanligt, at man til en Hell Friis Over Band-koncert kan støde på alt fra Justin Bieber, Lukas Graham og Gavin DeGraw over Bruno Mars, Thomas Helmig, U2 og Mads Langer til D-A-D, AC/DC og Kings of Leon.

I front for Hell Friis Over Band står Jacob Friis på guitar og vokal og Ole Hell på guitar og kor - heraf bandnavnet. De bakkes op af Mikkel Hollænder på bas og Carsten Gløvermose Nielsen på trommer.

Juncker2

Juncker med Band

Den anmelderroste sangskriver Juncker parrer voldsomt ætsende tekster, som tager udgangspunkt I nutidens højspændte negative energier, med et velklingende væld afgennemkomponerede melodier. Juncker sætter ord på nogle af de ting, der ikke er salonfæhigt at lufte offentligt. Og han gør det med tekster, hvor hvert ord og dets betydning står knivskarpt.

”Bivirkninger” er den ærlige sanger, sangskriver og guitarists sjette album, som udkom i slutningen af 2016. Albummet blev mødt med 5 hjerter fra Politiken og ordene; “Junckers sjette album er på mange måder det bedste hidtil” og har fået massiv opbakning af radioer nationalt og lokalt.

Juncker debuterede i 2004 med albummet ”Snork City”, hvorfra nummeret ”Mogens og Karen” blev gennembrudshittet. Senest fik han bred succes med nummeret ”Havana”, der var kendingsmelodi til det populære rejseprogram ”Kurs Mod Fjerne Kyster”. I alt er det på tværs af udgivelserne blevet til 4 sange som ugens uundgåelige på P3, og 3 gange ugens album på P4.

Juncker har en evne til at forny sig og hele tiden være eksperimenterende. Både det helt nye og gamle materiale kan opleves, når Juncker med sit band og sin karakteristiske vokal rammer nervebanerne på Rosenholm Festival – vi glæder os!

Jonah Blacksmith

Jonah Blacksmith

Brødrene Alstrup, der i fællesskab udgør spydspidsen af 7-mands-ensemblet Jonah Blacksmith, drager på en omfattende turne rundt i kongeriget hele 2017. Også 2016 bød på et langt festivalprogram, som blandt andet inkluderede Roskilde, Smuk-fest, Jelling, Nibe og ikke at forglemme en aldeles mindeværdig afslutning på dette års Tønder-festival, der, ligesom det var tilfældet i fjor, efterfølgende var på alles læber. Vinteren bød på en support-tur med Allan Olsen, og nu kommer Jonah-drengene også omkring Hornslet og Rosenholm Festival.

Det Thy’ske ophav fornægter sig ikke i den varme og vedkommende atmosfære på scenen, der mest af alt peger tilbage til bedsteforældrenes hyggelige dagligstue i Koldby, hvor diverse strengeinstrumenter, klaver og harmonika så ofte i barndommen dannede musikalsk ramme for samværet med børn såvel som børnebørn. Smeden og bedstefaderen Johannes Alstrup, der efter sigende var den stærkeste mand i Thy, og som uden tvivl var manden med den største - tilmed banjospillende - næve, har da også lagt navn til bandet med sit alias; Johannes Smed.

De store vidder, kystlinjen og den forblæste natur i Thy har også sat sit stilfærdige, eftertænksomme aftryk i musikken, der rummer afdæmpede, stemningsfulde passager såvel som himmelstræbende og kraftfulde udladninger - præcis som den vestvendte brænding i kløerne på efterårsstormene fra nord.

Sangene har siden debutalbummet Northern Trail fra 2014 taget afsæt i det personlige og vedkommende, og kredser om de ting, man er rundet af, dem man elsker, og frygten for at miste hinanden og sig selv. Opfølgeren Jonah Blacksmith udkommer fredag den 3. februar.

Nytorv

 • Torsdag - 18.00

Kukke Smart Band

Kukke Smart Band

Vi tyvstarter den 28. Rosenholm Festival på Nytorv allerede TORSDAG den 1. juni kl. 18.00. Det er et populært arrangement, som vi afholder i samarbejde med Hornslet Handelsstandsforening.

Igen i år kan du købe et velskænket glas fadøl, og selvfølgelig vil vores crew igen i år sørge for højt humør, når de hjemmelavede ringridderpølser fra Slagter Kruse bliver tilberedt på grillen.

Kl. 19.00-21.30 spiller Kukke Smart Band - de startede i 1988 og havde forrygende succes med at spille på diskoteker og mindre spillesteder i Jylland. Bandet spillede på Midtfyns Festival i 1989 og deltog i ”DM i Rock” i 1993 (det år da Dizzy Mizz Lizzy vandt). Udgangspunktet har altid været Djursland og omegn, hvor bandet bor og har spillet mere end 100 jobs siden starten for over 25 år siden.

Repertoiret er bredt, med hits fra 70-, 80- og 90erne med numre af f.eks. Elvis, Beatles, Rolling Stones, Danseorkestret, Halberg Larsen, Kim Larsen, Prince, Donna Summer, Vollbeat og Bryan Adams.

Der er dømt fest, nostalgi og hit på hits når Djurslands bandet KUKKE SMART BAND spiller op til fest og dans.

Kolonihaven

 • Fredag 20.00
 • Fredag 22.30
 • Lørdag 12.45
 • Lørdag 15.15
 • Lørdag 20.00
 • Lørdag 22.15
 • Søndag 12.00
 • Søndag 13.30

morty

Morty

Morty er en 22-årig singer/songwriter fra Fredensborg, der skriver og spiller sin egen musik.
Hans stil varierer mellem alt fra melankolske kærlighedssange til uptempo melodiske og catchy tracks. Hans styrke ligger netop i hans evner til at skrive tekster, der sikrer, at man kan relatere til hver enkelt sang.
Morty er netop hjemvendt fra Danmarkstourné, og arbejder i øjeblikket på at udgive sin første EP.

 

LauraMoBand web

Laura Mo Band

Flankeret af sine to sekundanter - Mr. Heinz på bas og Felix Diarra på guitar, betvinger Laura Mo sin five-string banjo og sin bassdrum, mens hendes særegne og karakteristiske vokal forfører og forarger publikum. En fandenivoldsk, højenergisk trio, hvor Laura Mo's danske lyrik og specielle stemme er udgangspunktet og hvor musikken er en vanvittig blanding af roots og punkrock, tilsat banjo og club-vibe!

Festivalgængere har udtalt ”Det bedste jeg nogensinde har hørt”, ”Har aldrig oplevet noget lignende”, og ”Not even in America I've heard a voice like that”.
Lauras underbo har dog udtalt, at hun aldrig har hørt noget værre !

Laura Mo har udgivet albummet ”Alkymi” (2007, ArtPeople), samt ”Motel” (2012, Eastwing/ArtPeople) – begge album er rost til skyerne af anmelderne, og har indbragt to DMA-nomineringer og to Gaffapris-nomineringer.
I mellemtiden udgav hun niche-albummet ”1717” - hvor hun bl.a. samlede legendariske stemmer som Povl Dissing, Allan Olsen og Rasmus Lyberth på herrekor...!

Nu går Laura Mo et skridt videre! Med en nyskabende, rå musikalsk nerve og identitet, slår hun med sin liveperformance benene væk under den danske singer-songwriter tradition. Når den vilde trio går på scenen er der dømt folkefest og anarki, såvel som dansk lyrik og musikalsk integritet i særklasse. Man sidder ikke stille til en Laura Mo-koncert - det er en rejse, hvor man bliver rørt og bevæget - men også rører og bevæger sig. Aldrig før hørt i dette lille kongerige, men når man først har hørt det, bliver man afhængig.

Laura Mo udkommer med ny musik i 2017.

Gospelkor

Todbjerg Gospelkor

Todbjerg Gospelkor er rimelig nyopstartet og der øves hver anden onsdag i Todbjerg Sognegård.

Gospel er et fantastisk redskab til at skabe energi og glæde.
Korleder Maria Norby (mere info på www.marianorby.com)

Brothers of Mercy web

Brothers of Mercy

Leonard Cohen formåede igennem sin 50-årige karriere som sanger og sangskriver som få at forbinde stærk popmusik med stærk lyrik. De store ord var i værk, når Cohen hæftede dem på menneskelivet og fortolkede og forstod menneskelivet gennem dem. For han havde evnen til at skabe stor poesi; at sætte ord sammen, så de peger langt ud over sig selv. Cohen beskrev menneskelivet ud fra to grundlæggende relationer: menneskets forhold til medmennesket og mennesket forhold til sin Gud. Især i kærlighedssangene er der en flydende grænse mellem gudsrelationen og den mellemmenneskelige relation.

Peter Danielsen, Carsten Tranberg-Krab og Sune Liisberg (Brothers of Mercy) har sammen i forskellige konstellationer fortolket Cohens sangunivers i 20 år. De har spillet på barer, skoler, jazz-klubber, i fængsler, kirker og på loppemarkeder.

blyfri

Blyfri 95

Kolonihavens program bliver i år særdeles stærkt og krydret med en del lokale navne - deriblandt Blyrfri 95.

Blyfri 95 spiller glad ukompliceret rock og pop, hvor hovedvægten er lagt på egne numre og numre, som er gjort kendte af Bamse og Bamses Venner. Det er helt klart musik, der egner sig rigtig godt til en kold fadBAMSE og hygge en lørdag aften, og så er det lyden af halbal i Hornslet i gamle dage.

Blyfri 95 er i løbet af foråret blevet spillet lystigt i radioer rundt omkring i landet og har hittet med sangen ”Flagstad var i radioen”. Bandet er pt. i gang med indspilninger af de næste par singler og er klar til at præsentere nye numre på Rosenholm Festival 2017.

Bandets medlemmer er alle lokale og består af: Anders Pedersen fra Thorsager, sang og guitar.
Kristian Danielsen fra Mørke, guitar, keys og kor. Lars Tækker fra Rodskov, bas og kor og Flemming Poulsen fra Hornslet, trommer og kor.

live version web

Live_Version

Vil I feste, danse og skråle med på hits fra de sidste fire årtier? Så kom og oplev Live_Version på Rosenholm Festival 2017.

Bandet Live_Version består af fem meget erfarne og dygtige musikere. Bandet har været fast inventar på flere hoteller og spillesteder og bookes når festen eller
brylluppet skal være lidt bedre end naboens.

Repertoiret spænder vidt fra danske 80'er-hits, rock ‘n’ roll, kendte funky og rockede toner fra eksempelvis Lenny Kravitz og Dizzi Mizz Lizzy til internationale hits fra blandt andre Bruno Mars, Michael Jackson - og naturligvis alt det midt i mellem.

Live_Version sætter en ære i altid at levere varen på en underholdende, kompetent og nærværende måde. Det er næsten umuligt at side stille, når Live_Version er på scenen - altså et coverband du BARE IKKE MÅ GÅ GLIP AF!

Kirstine Skou Nielsen Rydahl: Vokal, klaver
Tina Rødbroe Lassen: Vokal, klaver
Niels Bach Storgaard: Guitar, kor
Sune Winther: Bas
Mick Mandal Deruginsky: Trommer, kor

seniororkester small

Syddjurs Seniororkester

Lokale musikere på scenen

Når Syddjurs Seniororkester går på scenen, er det for sjette år i træk. Der er rigtig mange lokale musikere på scenen, når Syddjurs Seniororkester spiller op. Orkesteret består af en gruppe musikalske pensionister, hvoraf mange er kendte ansigter i Hornslet. De har øvet flittigt på deres repertoire hen over vinteren og foråret, så de er klar til at levere en traditionel musik, der strækker sige lige fra spillemandsmusik over gamle slagere til jazz klasikere. Glæd jer til gensynet med Syddjurs Seniororkester.

touch of shadows

Touch of Shadows

Hvem husker i dag ikke den engelske instrumentalgruppe The Shadows? Alle de gode melodier tilsat gruppens helt unikke vellyd kan man godt savne i dagens musikbillede. Mens de aldrende originalers karrierer fader ud, tager Touch of Shadows over. I respekt for- og kærlighed til de fantastiske ”skygger” tillader vi os at føre stafetten videre.

Et arrangement med Touch of Shadows garanterer et genhør med de mange fantastiske ørehængere incl. diverse hits, hvor bandet optrådte med Cliff Richard. Det hele serveres med stor spilleglæde og et glimt i øjet.

Marius Knudsen - Lead Guitar

Alder: gammel nok! Da doping blev forbudt i cykelsport, skiftede han cyklen ud med guitar. Var medskyldig i ”Da farfar var ung”, spillede jazz i ”Det Beskidte Dusin” under konservatorietiden og studerede rytmisk guitar et år på GIT, Los Angeles. Har siden slutninger af 70-erne huseret rundt omkring sammen med de andre tumper i ”Østjysk Musikforsyning”.

Ole Nørskov - Bas

Bandets chefbooker. Da han var færdig med at vogte målet på håndboldlandsholdet og i AGF, skiftede han bolden ud med guitar og el-bas. De seneste 25 år har han -ud over en solokarriere- spillet i flere populære rock-blues bands.

Lars Bruhn - Guitar

Yngste mand i bandet. Har to uddannelser. På socialpædagoguddannelsen lærte han at spille på guitar og derved score alle damerne. Uddannelsen sætter ham i stand til at holde bandets øvrige medlemmer fra at hænge på gadehjørnerne samt til at øve sig, så de gør sig fortjent til deres overførselsindkomster. Oprindeligt shippingman. Står helt naturligt for det praktiske i forbindelse med udenlandsturneer. Er også via denne uddannelse garant for, at bandets diskussioner altid drejes i en gunstig retning. Orkestrets eneste piberyger.

Jan Locht - Trommer

Alder: afventer stadig DNA test. Jan var med til at starte ”Bamses Venner og holdt pulsen der de første 8 år. Siden har han været ankermand i ”Fenders”, ”Østjysk Musikforsyning” samt fast inventar i de fleste Århus-baserede bands.

Anthony Bjerregaard – Sang

Alder: Ubestemmelig.Bragede sammen med Marius igennem på Dansktoppen i 1974 med ”Da Farfar var Ung”. Tournerede herefter de næste par år rundt i hele Danmark som duoen “To Jyder” Gik så i musikalsk cølibat på Grenå Handelsskole de næste 35 år indtil han i 2011 igen sprang ud.

Andre aktiviteter

 • Fredag 18.00
 • Lørdag 10.00
 • Lørdag 10.00
 • Søndag 12.00
 • Søndag 12.00
 • Søndag 13.45

Rosenholm Tamburkorps

Rosenholm Tamburkorps vil åbne årets festival ca. kl. 18.00. Tamburkorpset vil med sine 60 spillende medlemmer fra 9 år og opefter, gå igennem byen og ende på festivalpladsen, hvor de vil give en koncert.

Rosenholm Tamburkorps holder til på Hornslet Skole, hvor de øver hver tirsdag. D tilhører DDS og KFUM, og er det man kalder musikspejdere. Uniformen ligner derfor også spejdernes, med både blå og grønne uniformer. Ud over spejderne, er vi også en del af musikskolen i Hornslet, og ungdomsskolen i Syddjurs Kommune.

Repertoiret omfatter alt fra marchmusik, folkeviser og kendte sange til at synge med på som er sambarelateret.

cykelløb

Lions Club cykelløb

Lions Club cykler penge ind til velgørende formål

Cykelløbet afholdes på vejene omkring festivalpladsen, med start og mål ved festivalpladsen.

Løbet afvikles i år ad 2 omgange af sikkerhedsmæssige grunde.

Løb 1. Kl. 10.00-10.30. Løb for motionister og forældre med mindre børn.

Løb 2. Kl. 11.00-12.00. Løbet her vil blive besat med lokale cykelryttere og ”kendte” og ukendte borgere fra kommunen, som møder op med festlige indslag.

Rytterne bliver sponsoreret af enkeltpersoner, firmaer og forretningslivet, og overskuddet vil som tidligere blive anvendt til fordel for unge og ældrearbejdet.

Under løbet vil der være gratis publikumskonkurrence om kåring af de festligste ryttere/hold. Kuponen til konkurrencen udleveres før og under løbet ved startstedet.

Efter løbet kan man få sig en snak med rytterne og Lions når de nyder en forfriskning i Madsens telt.

Rundstykker og kaffe

- traditionen tro

Lørdag kl. 10.00 er alle inviteret til gratis rundstykker og kaffe på pladsen.

"Gratis Sildemadder"

Traditionernes festival

Traditionen tro, byder Festivalen på gratis sildemadder i både Store Telt og Kolonihaven søndag kl. 12.00 - vel mødt og velbekomme.

Tamburkorpsets Tombola

Støt en god sag

Søndag d. 5. juni fra kl. 12 – 16 afholder Tamburkorpset Tombola på festival pladsen ved Rådhuset i Hornslet, så kom og prøv om du er heldig.

tony2

Tonny Trifolikom - "under træet"!

Ingenting for fuld udblæsning

Professor Trifolikoms solokavalkade for evigt enfoldige, elendige alvorlige og alvorligt latterramte. Hvis du ikke passer på målgruppen kan du godt komme til det, når du ser tusindkunstneren fremtrylle løver og elefanter, fjernstyre publikum og forvirre børn med snore og sakse. Eller når du ser Franskmandens kropsekvilibrisme på en klapstol, Rocker-Kurts hang til sydfynske frugter og klovnen August, der ikke kan få skruet skaftet fast på sin svaber. Eller hattejonglering med tilfædige tilskuere.

Tonny Trifolikom er den rendyrkede klovn og gøgler. Han har optrådt i Cirkus Krone, Cirkus Schuman, De Gale Gøglere, Cirkus Freja, flere gange på TV og en enkelt gang som kongelig hofnar for selveste Dronning Margrethe. Hans solokavalkade består af mange figurer.

 • bronze 2017 47
 • soelv 2017 46
 • guld 2017 36
 • hovedsponsor 2017 33
 • stoette 2017 90
 • stoette 2017 81
 • stoette 2017 87
 • guld 2017 50
 • guld 2017 40
 • guld 2017 41
 • bronze 2017 62
 • bronze 2017 69
 • bronze 20174
 • soelv 2017 54
 • soelv 2017 59
 • soelv 2017 53
 • soelv 2017 51
 • soelv 2017 56
 • sponsor 2017 81
 • sponsor 2017 74
 • bronze 2017 60
 • bronze 2017 61
 • guld 2017 44
 • hovedsponsorer 20173
 • hovedsponsorer 20175
 • hovedsponsorer 20176
 • hovedsponsorer 20177
 • hovedsponsorer 2017
 • hovedsponsorer 20172
 • stoetter 2017

Artikler 2015

Artikel antal:
1